آزولا
آزولا، شیطان سبز، علف جن یا روح مرداب [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 53-88]
آنتروپی
آزولا، شیطان سبز، علف جن یا روح مرداب [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 53-88]
ا
اتنواکولوژی
واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]
اتنوفارماکولوژی
واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]
استان کرمان
بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]
اگرونومی
واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]
ایل سلیمانی
بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]
ایل سنگسری
مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]
انرژی
آزولا، شیطان سبز، علف جن یا روح مرداب [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 53-88]
انگشتر
پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]
انگشترسازی قم
پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]
ب
بهبهان
بررسی دانش بومی کاربردهای درمانی مومنایی (مطالعه موردی شهرستان بهبهان)- منصوره قوام [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 153-172]
بومشناسی فرهنگی
کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]
ت
تغذیۀ گیاهی
کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]
توسعه پایدار
بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]
د
دانش بومی
مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]
دانش بومی
بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]
دانش بومی
نقش دانش بومی و سنتهای محلی زنان در تولید و مدیریت فرآوردههای دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]
دانش بومی
زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]
دانشبومی
واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]
درمانی
بررسی دانش بومی کاربردهای درمانی مومنایی (مطالعه موردی شهرستان بهبهان)- منصوره قوام [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 153-172]
دیلگان
مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]
ر
رکاب
پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]
روستای ابونصر شهرستان بوانات
نقش دانش بومی و سنتهای محلی زنان در تولید و مدیریت فرآوردههای دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]
ز
زعفران
زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]
زنان روستایی
نقش دانش بومی و سنتهای محلی زنان در تولید و مدیریت فرآوردههای دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]
زنان عشایر
بوم شناسی فرهنگی؛ تحلیل دانش بومی زنان عشایر ایل سلیمانی در فرآیند توسعه پایدار مراتع [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 173-199]
س
سفرۀ غذا
دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانهشناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]
سنت های محلی
نقش دانش بومی و سنتهای محلی زنان در تولید و مدیریت فرآوردههای دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]
ش
شیوهها و الگوهای پخت
کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]
ص
صیانت فرهنگی از منابع
کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]
ط
طب سنتی
زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]
غ
غذاهای سنتی
مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]
ف
فرآوردههای دامی
نقش دانش بومی و سنتهای محلی زنان در تولید و مدیریت فرآوردههای دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]
فرهنگ
مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]
فرهنگ تغذیۀ اسلامی
دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانهشناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]
ک
کلیدواژه: فلزکاری سنتی
پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]
کوچندگان
مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]
گ
گیاهان خودرو
مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]
گیاهان خوراکی
مطالعه دانش تهیه انواع غذا با بهره گیری از گیاهان خودرو توسط عشایر [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 23-58]
گیاه کما
کما؛ پیوستاری از کاربرد و طرد: معنای فرهنگی یک تغذیۀ گیاهی در منطقۀ ششتمد سبزوار [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 107-152]
گَنَبو
واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]
گوت
مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]
م
متون کهن
زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]
مخراجکاری
پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]
مراتع تنگسرخ
واکاوی دانش بومی پیرامون گیاه گَنَبو(آنغوزه) در مراتع زاگرسی(مطالعه موردی: تنگ-سرخ، استان کهگیلویه و بویراحمد) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 1-52]
مومنایی
بررسی دانش بومی کاربردهای درمانی مومنایی (مطالعه موردی شهرستان بهبهان)- منصوره قوام [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 153-172]
ن
نسخ خطی
زعفران در آینه دانش بومی میراث مکتوب کهن ایران [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 211-235]
نشانهشناسی غذا
دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانهشناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]
نظام سنتی دون
نقش دانش بومی و سنتهای محلی زنان در تولید و مدیریت فرآوردههای دامی (مطالعه موردی: روستای ابونصر، شهرستان بوانات) [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 89-118]
نقشهای اجتماعی غذا
دانش بومی و سنتی خوراک: درآمدی بر نشانهشناسی غذا و آداب مربوط به آن از منظر دین [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 153-210]
نگین
پژوهشی در هنر انگشترسازی سنتی قم [دوره 3، شماره 6، 1395، صفحه 119-152]
ی
ییلاق
مطالعه مردم شناختی گوت: مسکن سنتی عشایر سنگسری در ییلاق [دوره 3، شماره 5، 1395، صفحه 59-106]